Sok a dolgod, és kevés az időd? Szeretnél nőiesen öltözködni a várandósság idején is?

 

A növekvő pocakod látványa bizonyára örömmel tölt el. Azonban ahogy várandósság heteiben haladsz előre, egyre kevésbé férsz bele az eddigi ruháidba.

Így nem csak a tested, lelked meg át változásokon, hanem bizony a ruhatárad is. Ha még aktívan dolgozol, problémát jelenthet számodra a megfelelő öltözék megtalálása. A kényelem mellett szempont az is, hogy tudj csinosan öltözni, ha szükség van rá. A nagy zsákruhák és bő pólók ideje lejárt.

 

Szerencsére itthon is egyre nagyobb a kínálat a kismamaruhák terén, így szabadon választhatsz a stílusodnak,

munkádnak megfelelő ruhát, amiben te és a pocakodban levő babád is kényelmesen érzi magát.

 

Milyen szempontok alapján válassz?

- Várandósan érdemesebb természetes anyagokat keresned, mivel ez folyamatosan érintkezik a bőröddel

- Fontos! A ruhád ne szorítson. Egy csinos de kényelmetlen ruhát kismamaként még kevésbé fogsz elviselni

- Hová készülsz? Kismamaruhák közül is megtalálod a számodra megfelelő stílust. Attól függően, hogy sportolni, ügyintézni, dolgozni, megbeszélésre vagy csak kirándulni mész választhatsz elegáns, sportos, hétköznapi darabokat is.

- Fehérnemű vásárlásakor szintén részesítsd előnyben a természetes anyagokból készült darabokat( pamut, gyapjú, selyem ). A jó minőségű fehérnemű sokat jelent a kényelmed szempontjából.
Ezekből is bő a kínálat, színben, méretben, szabásban, anyagban. Előnyös, ha van lehetőséged felpróbálni mielőtt vásárolsz.

- Ha sportoláshoz keresel ruhát, próbáld ki, hogy kényelmes -e benne mozognod. A melltartót legyen merevítő nélküli, mégis olyan ami jól megtámasztja növekvő melleidet.

- Ár - Inkább vásárolj kevesebb jó minőségű, kényelmes darabot, mint sok olcsóbbat. 

Hol keresgélj? Kattints a linkekre...

Monamama Bolt 

 

Hello Baby Collection

 

R&D Kismamadivat

 

Babamosoly Bababolt