Mi van akkor, ha fájó emlék számodra a szülésed?

Rengeteg anyával előfordul, hogy önhibáján kívül traumákat szenved el a szülés körüli időszakban.
Kiszolgáltatottnak érezték magukat, megszégyenítették őket, szomorúságot vagy őrjítő fizikai fájdalmat éltek át, mikor világra hozták a gyermeküket.
Minden nap találkozom sorsokkal, megélésekkel, nehézségekkel, amit nőtársaim osztanak meg velem.
Egy traumatikus szülésélmény után gyakran feltörnek, újra játszódnak az emlékképek, nehéz érzések, ezzel sűrű szürke felhőbe burkolva az anyát. A fájó emlékekkel szembenézni nyomasztó és fájdalmas, ezért sokan próbálják elfeledni őket.
Felmerülhetnek a következő gondolatok is bennünk:

„ Másképpen is alakulhatott volna, ha merek NEM-et mondani”

„Lehetett volna egy szép szülésem, ha felkészültebb vagyok”

„ Nem vagyok jó anya”, „Nem tudok szülni”

„ Magamat okolom, hogy így alakult”

„Úgy érzem, hogy ezzel ártottam a babámnak”, „Nem védtem meg őt”

„ Nem döntöttem helyesen”

„Elvették tőlem az irányítást a szülés alatt”, „A beleegyezésem nélkül történtek beavatkozások”

„ Úgy érzem nem csak a testem, a lelkem is megsérült”

„Kilátástalan volt minden, nem tudtam irányítani”, „Kiszolgáltatottnak éreztem magam”

„ Borzasztó visszagondolni a szülésre, és ha az ismerőseimnek beszélek róla lekicsinylik a problémát”
( Örülj, hogy van egy egészséges gyereked / Majd a következő jobb lesz/ NE csinálj belőle nagy ügyet, stb.)

„ Értek kellemetlen történések a szülés előtt/alatt/közben és sokszor elsírom magam, ha rá gondolok”

„Bizonyos részeket gyötrelemnek éltem meg a szülésem körül”
„Kinyomták, kirángatták belőlem a gyereket”

„ Rémálmaim vannak a szülés óta”

„ Megváltozott a testem és nem szeretem”

„ Olyan nehéz volt a szülés, hogy azóta nem merek a szexre gondolni”

„ Nehezen tudtam/ tudok kapcsolódni a babámhoz és emiatt bűntudatom van. Jobban kéne őt szeretnem”

A megélésed, élményed annyira komoly, amennyire annak érzed!
Ha felmerülnek benned a szülésed körülményeivel kapcsolatos negatív érzések, a fentiekhez hasonlóakat élsz meg, kérj segítséget!

Ezeket az élményeket, rossz érzéseket, traumákat fájdalmakat rendbe lehet tenni. Nem kell örökké hordoznod. Az IDŐ hasznos segítő, de önmagában nem fogja megoldani, megszüntetni a nehéz érzéseidet.

Nem vagy vele egyedül, de  elsődlegesen ne a fórumokon kiírva, barátnőknek elmesélve próbáld megszüntetni a fájó érzéseket, veszteséget. Természetesen ez is segíthet az átdolgozásban, viszont sokkal mélyebb gyökere lehet a megélésednek és ezen nem fog segíteni, legfeljebb időszakos enyhülést hoz.

Hiszem, hogy minden krízis katalizátorként működhet az átalakuláshoz. Minden szenvedés és fájdalom, amit átélünk egyben hihetetlen erőtartalékokat rejt magában.

Az egyéni konzultáció és a Kvantum-egyensúlyi kezelés alkalmával át tudjuk alakítani a nehéz megéléseidet.
Dolgozni rajta neked kell, én adom a tudásom, a figyelmem, a tapasztalatom és kihozzuk belőle a legjobbat, ami csak lehetséges.

A cél, a lényeg az lenne, hogy úgy tudd felidézni, elmondani a megéléseidet, emlékeidet, hogy az már nem jár együtt felfokozott, negatív érzelmi reakciókkal. Nem jelenik meg benne a félelem, a fájdalom, a kiszolgáltatottság érzése.

A beszélgetős alkalmak is nagyon sokat jelentenek a feldolgozásban, átkeretezésben. A szülésélmény átbeszélésén kívül, olyan módszert alkalmazok, amivel hatékonyan lehet minden szinten (testi-érzelmi-mentális) visszarendezni az optimális állapotba a megélésekhez kötődő érzelmeket. Kvantum-egyensúlyi kezeléssel támogatjuk a feldolgozást, a helyes felismerést és a felesleges csomagoktól való megszabadulást.  Minden traumára amit eddig átéltünk emlékszünk, emlékszik rá a testünk, az izmaink, a sejtjeink, az energiarendszerünk.

A kvantum-egyensúly kezelés célja, hogy a fájó megélések átalakuljanak úgy, hogy a felidézésük többé ne okozzon nyomasztó érzéseket bennünk. A kvantum-egyensúlyi kezelésekkel lehetőséget, teret adunk a dolgok optimális állapotba való visszarendeződésének. ( Nem keverendő össze az elme-program cserélgetős módszerekkel)

A traumák, fájdalmas megélések, blokkok kicsiny „traumamagokként” léteznek az aurában. A kezelés közben ezek a traumamagok kioldódnak, így a hozzájuk köthető zavaros érzelmek is elveszítik létjogosultságukat, megszűnnek, feloldódnak.
A kioldódás egyértelmű jele a fizikai dőlés, billenés.

A kvantum-egyensúly kezelések közben, a létrejövő térben minden síkon képesek rendeződni a dolgok. A kívánt változások, kioldódás azonnal megtörténnek és amit egyszer már a helyére kerül, azzal nem kell már tovább foglalkozni.

Milyen esetekben használom ezt a módszert?

Minden olyan helyzetben hatékonyan lehet használni amikor érzelmi fájdalom vagy zavaró érzelmek vannak jelen. Pl:

 • traumatikus szülésélmény
 • perinatális veszteség
 • szóbeli vagy fizikai bántalmazás következtében létrejövő nyomasztó érzések
 • Gyász, veszteség (ez lehet régebbi veszteség is)
 • Olyan eseményt tapasztaltál, ami mélyen megrendített
 • Kiszolgáltatottság, egyedüllét érzése
 • Olyan érzelmek vannak jelen, amik akadályoznak : erős félelem, szorongás, pánik, irigység, stb.A kvantum-egyensúly kezelés nem egy újabb „spiri-oldás”, ami után minden problémánk megszűnik, elengedünk, fájdalommentesen gyógyulunk és az 5D-be lebegünk tova. Aki „spiri-oldásra” vágyik találhat szép számmal máshol.
  A „kvantum-egyensúly kezelés”-t én hívom így, hogy valamilyen módon tudjak írni róla. Nem keverendő össze a mostanság divatos kvantum oldásokkal.
  Amit használok régi hagyományvonalról átörökített módszer, amit személyesen kaptam egy nagyszerű tanító nyomán, majd ezt a magam módján, egyéb tudásommal elegyítve használom.

  A kvantum kezelések mindig komoly átalakító erővel működnek. Érdemes a kezelés napját pihenősre venni, sok folyadékot fogyasztani.

  Az önmunkában mindig fontosnak tartom a helyes felismerést majd az ennek mentén létrejövő megfelelő cselekvést, amivel egy teljesebb állapot felé fordíthatunk az életünkön.

Ha úgy érzed aktuálisak számodra a fentiek keress bizalommal. Nem kell sem „spirituálisnak” lenned, sem pedig hinned benne. Viszont neked is akarnod kell a változást . Kész vagy rá, hogy megszabadulj a fájdalmas érzésektől? Hajlandó vagy feladni a szenvedést?

Egy alkalom 1,5- 2 óra.

Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot!

Szeretettel Várlak Budapesten a II. kerületben, Frankel Leó u. 5., Mantra Healing Stúdió
Egy alkalom általában 1,5-2 óra.
Az első alkalom hosszabb szokott lenni 2-2,5 óra. A továbbiak 1,5 óra.

Hány alkalom szükséges?
Ezt előre elég nehéz megmondani, viszont az energetikai módszerek amikkel dolgozom igen hatékonyak, így elképzelhető, hogy elegendő egy alkalommal eljönnöd. Ha nagyon mély és fájdalmas a megélésed, akkor kellhet 2-3 alkalom idővel.
Kapcsolatfelvételhez írj e-mailt az info@katadula.hu címre vagy üzenetet a „Katadula- Felkészülés tudatosan” oldalon keresztül.


EXTRA SZOLGÁLTATÁS:

Szülésélmény átbeszélése feldolgozás az Otthonotokban

 • Nem kell elmozdulnod a babád mellől

 • Ismerős környezetben vagytok

 • Előre egyeztetett időpontban megyek hozzád

 • A beszélgetés, feldolgozás után kérhetsz egy kellemes, relaxáló masszázst.

  Kizárólag Egerben és környékén!

  Ha szeretnél személyre szabott támogatást kapni írj nekem e-mailt az info@katadula.hu címre!