Szülés utáni – Gyerekágyas gondozás

Szeretnéd, ha harmonikusan telne a szülés utáni időszak számotokra?
Tudom nem mindenkinek van megbízható vagy általa kedvelt segítsége végig a gyermekágyas időszakban. A szülés utáni néhány hét – a negyedik trimeszter, az átrendeződés időszaka. Ilyenkor még nagyon friss a szülésélmény, új az anyaság és a folyamatos készenlét. Ez a babával való összehangolódás ideje, emellett a testünk, lelkünk is változik- jól jön a praktikus, háttérbe húzódó, nem okoskodó segítség.

Gyermekágyas dúlaként az alábbiakban tudok a segítségedre lenni szülés után az otthonodban :
  • ha bizonytalannak érzed magad a baba ellátásával kapcsolatban, megmutathatom, hogyan csináld (de nem csinálom helyetted. Abban szeretnélek megerősíteni, hogy jól csinálod)
  • problémáid adódtak a szoptatással (cumizavar, mellgyulladás, helytelen szopási technika, kevés anyatej, egyéb speciális kérdések vagy csak szeretnéd ha jól menne)
  • szeretnél a sok egymásnak ellentmondó információ között eligazodni és megtalálni azt ami számotokra megfelelő
  • szeretnéd átbeszélni a szülésélményt és az éppen felmerülő érzelmeidet
  • Ha fáradt és kimerült vagy, sort keríthetünk egy lazító-melegítő gyermekágyas masszázsra, amibe nyugodtan bele is aludhatsz.
  • Igény szerint besegítek nektek a ház körüli teendőkben (bevásárlás, mosogatás, porszivózás, pillanatnyi rendvarázslás, esetleg állatok ellátása, tesó elhozása az oviból).
  • Ha van rá igény akkor főzés a családnak.
Támogatlak abban, hogy a gyermekágyas időszak a TI ünnepetek legyen, kényelemben, nyugalomban.

Gyermekágyas gondozást Egerben és vonzáskörzetében vállalok.
Szeretném ha valóban megkapnák a támogatást azok az anyák akiknek erre igényük van, ezért igyekszem nagyon Kedvezményes díjazással végezni ezt a fajta szolgálatot – amíg az időbeli kapacitásom engedi.

A gyermekágyas segítségnyújtás lehet heti 1-2 alkalommal pár óra vagy akár napi pár óra – egyéni igényektől függően.
Már a várandósság alatt érdemes lehet találkoznunk, hogy megbeszéljük pontosan mire van szükségetek és, hogy megismerjük egymást.
Bátran merjetek kérdezni, üzenetben vagy telefonon (rövid telefonos egyeztetésre van lehetőség, számot üzenetben küldök)
email: info@katadula.hu
Kovács Kata
szüléstámogató és gyermekágyas dúla (DONA)
tudatosság fejlesztő konzulens, csoportvezető