Szükségszerű, hogy a szülés fájjon? Melyik út vezet ahhoz a szülésélményhez, amely nem a fájdalomról, sokkal inkább egy elsöprő erejű élményről szól? A gyógyszer? A masszázs? Relaxáció? Valami egész más, esetleg ezek kombinációja? Olyan szakemberek beszélnek majd a fájdalomcsillapításról a Születés Hetén, akik a szüléstámogatás különböző ágait képviselik.  Így minden kismama megtalálhatja azt az utat, amelyet a legnagyobb élmény lesz majd végigjárnia.  

Dr. Gömöri Ádám – aneszteziológus a gyógyszeres fájdalomcsillapítási és érzéstelenítési lehetőségekről beszél majd. Valamint arról, hogy hogyan hatnak a különböző eljárások a babára és az anyára.

 Kovács Katalin – szülésfelkészítő tréner; szüléstámogató dúla és gyermekágyas tréner a szülőszobai természetes fájdalomcsillapítási lehetőségeket veszi sorra: mitől függ a vajúdás alatti fájdalomérzékelés? Hogyan lehet együtt dolgozni, „áramolni” az összehúzódásokkal?

 Seprényi Laura és Hornyák Cintia – szülésznők pedig azt járják körül, hogy milyen lehetőségei vannak a kismamáknak a szülőszobán a Klinikán, illetve a Kenézy Kórházban, és hogyan segíti a szülésznő a kismamát a vajúdás alatt.

 

Szeretettel várunk Benneteket a Születés Hetén!

2016.06.13. (hétfő) 17:00, Deberecen, Víztorony

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?