Milyen lehetőségek vannak az egyéni alkalmakon?

Az első találkozásunk alkalmával mindenképpen átbeszéljük azt, hogy mi az amivel hozzám fordulsz, mit szeretnél kitisztítani, elengedni, meghaladni és milyen pozitív változásokat szeretnél elérni.
Az adott helyzet fogja meghatározni, milyen módszerrel dolgozunk együtt. A lényeg az, hogy tartós és valódi előrelépés legyen az egyéni alkalmak mentén.

Tudatosság fejlesztő konzultáció –
Az egyik módszer amivel dolgozom, a tudatosság fejlesztő konzultáció, aminek a célja, hogy a saját felismeréseid által juss el a számodra kedvező megoldáshoz és kapd meg az erőt a cselekvéshez. Annak érdekében hogy az adott élethelyzeted pozitív irányba változhasson és mélyebb rétegekben történjen meg a változás – ne csak a tudatos szinten, a konzultációk alatt alkalmazunk egy rövid, egyszerű és működő relaxációs technikát ami segít az ellazulásban és abban, hogy megszabadulj a benned levő feszültségtől.  A konzultációkat ki szoktam egészíteni személyre szabott energia harmonizálással ami növeli a hatékonyságot és segít egy kellemes nyugalmi állapotba kerülni, valamint tisztítja az akadályokat, blokkokat.

 Kvantum- egyensúly helyreállítás
Amit akkor szoktunk alkalmazni hogyha egy adott érzelem csomagot szeretnénk megváltoztatni, múltbéli traumákat kitisztítani. Életben bekövetkezett megakadások esetén,  elhúzódó gyászfolyamatban (haláleset, veszteség, válás, költözés, stb) . Visszahúzó akadályozó, hitrendszerek és negatív érzelmek esetén ( szenvedésprogramok, „nem vagyok elég jó”, nem vagyok szerethető”, „egyedül érzem magam”, „nem tudom feldolgozni”). A kvantum egyensúly helyreállítás éber tudatállapotban történik.

Egy alkalom 1,5-2 óra.
Személyesen Egerben és Budapesten vagyok elérhető.
Ha kérdésed van, lehetőséged van ingyenes, rövid telefonos egyeztetésre.
Bejelentkezéshez és kapcsolatfelvételhez, kérlek írj az oldalnak privát üzenetet vagy e-mailt: katadoula@gmail.com

Szeretettel Várlak!
Bővebb információ: https://lelekhangolo.mozellosite.com/