Közeleg a Karácsony, a szeretet ünnepe és az év vége. Mit jelent ez számunkra?

Nem a rohangálós, hosszan sorbanállós, gyorsan ajándékcsomagolós, ezer éve nem látott rokoncsókolgatós részekre gondolok. Magára az ünnepre.

Mától növekszik a fény és csökken a sötétség, nem csak kívül, hanem a lelkünkben is. Ha hagyjuk, hogy magával ragadjon, akkor megtisztít és  felemel.

Az év végéhez közeledve újragondolunk, átértékelünk, visszatekintünk. Milyen évünk volt? Min változtatnánk? Egy időszak, hogy átgondoljuk, mit tettünk magunkért és egy lehetőség, hogy ELENGEDJÜNK.

Elengedjük, ami bánt, ami visszahúz, átlépjük saját határainkat… majd helyére költözzön a szeretet.

A szülés is megnyílás, elengedés. Akkor megy jól, ha képesek vagyunk átadni magunkat, letesszük az elvárásainkat magunkkal szemben , a mások által támasztott követelményeket, elengedjük az akarást, az irányítást… és akkor megtörténik a csoda. Működik magától minden, csak hagynunk kell, hogy megtörténjen. Feltéve, ha hiszünk benne, hogy működik…

ELENGEDÉS , HIT, SZERETET amire szükségünk van, hogy méltón zárhassuk az évet és örömmel nézzünk az előttünk álló felé! Mindenben ott van a kezdet és a vég, az Élet Örök körforgása.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Szeretetben, Békességben és Boldog, Lehetőségekkel teli Új Évet Kívánok!

 

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?