Uralni a fájdalmat… Hogyan tudod uralni a fájdalmat?
Nálunk hatalmasabb erőt nem tudunk uralni, ettől válik félelmetessé az elménkben. Ilyen a szülés is… Nem tudjuk irányítani, bekorlátozni. A megszelídítésére is csak úgy lehetséges, ha elfogadjuk valódi természetét. Megengeded ezt az érzést a testedben, lelkedben. Nem ellenkezel, nem dacolsz vagy tiltakozol vele szemben. Hálával fogadod az összehúzódásokat és alázattal hagyod, hogy magával ragadjon.

Hidd el, ha bele mersz menni, meg mered engedni, hagyod magad sodródni az érzés által, megszelídíted… és nem fog annyira fájni. Hasznos segítőd lehet, aki mutatja mit kell tenned. De kizárólag akkor uralod, ha elengeded az irányítás vágyát. Nehéz?… Olykor igen, nehéz. Nem a szülés nehéz. A bizalom hiánya és a félelem teszi azzá. A vajúdás hatalmas, átalakító erejű megélés, tapasztalás. Hiszen erről szól női létünk is. Szeretettel befogadni, átalakítani, ápolgatni. Ha eddig nőként megszoktad az irányítást, önmagad határainak átlépésére van szükség…
Gondolj a vízre… A vízben van a leghatalmasabb erő, mely képes kimosni a legszilárdabb sziklát is, átfolyik a köveken, a repedéseken. Mi történik ha egy folyón az áramlat vinne, de te visszafelé akarsz úszni? Mi lenne, ha bizalommal ráhagynád magad és a hullámok tetején haladnál előre?
Tudom, te is szívből szeretnéd ha gyermeked születése gyönyörű, örömteli élmény lenne számotokra. Ez a szelíd mégis hatalmas erő benned van! Ha hívást érzel rá, gyere… és mutatom hogyan hozhatod elő ezt az örömteli szüléshez szükséges kincset magadból.

#lelekhangolo #kovacskata #katadula

Találkozzunk a FelkéSzülés Tréningen!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?