Gyere el és légy elégedett Nő a mindennapokban!

Ezen a hétvégén közelebb kerülsz ahhoz a boldog Nőhöz, aki lenni szeretnél! Nem beszélgetünk róla, „mit és hogyan kéne tenni” hanem megtesszük.
Játékos, egyedi gyakorlatokkal fedezzük fel a valóban működő megoldásokat.

… Már mindenhonnan az áramlik, hogy légy boldog, legyél sikeres, szeresd a tested, nézz ki jól, gondolkodj pozitívan. Tudod, hova szeretnél eljutni, de nem találod a módszert amivel ez sikerül. Túl sok az információ és az ígéretes módszer, amikkel egyre messzebb kerülünk attól ami valójában igaz. Vágyunk rá, hogy boldogan éljünk, nőiesen. Tudd, hogy ez lehetséges számodra is!

Mi nők hajlamosak vagyunk túlgondolkodni-bonyolítani az eseményeket és az érzelmek is el tudnak vinni minket! Ami bonyolultnak tűnik, sokszor egyszerű. Ebben a két napban egyszerűsítünk, értelmezünk és gyakorlatba ültetünk, hogy tisztán láss.

Szabadulj meg attól aki nem vagy, hogy az lehess aki szeretnél!

2019.03.09.-10.

Szombat- Vasárnap: 10:00-18:00

Mit kapsz, ha részt veszel?

Élményeket  –  Elégedetten nézel a testedre  –  Félelmek nélkül élsz  –  Élvezed a jelent is!  
Szeretve érzed magad  –  Magabiztossá válsz!  –  Boldogabb, vonzóbb Nő leszel!  –  Lesz időd arra, amit szeretnél!
Elégedett leszel az emberi kapcsolataiddal!  –  Képes leszel felülemelkedni a kihívásokon!

Irigykedve nézed azokat a Nőket, akik élvezik az életet, boldogok(?) és nem érted hogyan csinálják? Elképzelted már milyen szeretnél lenni? Elegendő(?), ha csak gondolsz arra milyen nem szeretnél ezután lenni? Megtaláljuk, hogyan élhetsz jobban, elégedettebben a saját nőies életedben.

Felfedjük együtt milyen hiedelmek, akadályok állnak még az utadban és mi az, amit magadnak építettél fel. Megkeressük, mi a megoldás és elsajátítunk a gyakorlatban is. Megszabadulsz attól ami hátráltat és ami már nem szeretnél lenni.

Játékosan kibontjuk, mik a Te jó tulajdonságaid és ezeket a képességeket hogyan tudod a mindennapi életedben eredményesen alkalmazni, hogy magabiztosabbnak érezd magad.

Rózsaszín lufik és hangzatos ígéretek helyett, valódi, a hétköznapi életben működtethető tudást kapsz!
Így élvezettel teheted meg az utat a boldogabb önmagadhoz.
Megtalálod a saját életedre a saját megoldásaidat, gyakorlataidat. Egy képzés ami tele van célképekkel, színekkel, fényekkel, zenével, tánccal, érzésekkel, gyakorlatokkal vagyis tele van Élettel. Gyere, fedezd fel és tapasztald meg milyen a „Női erő”, ami benned van! Amit, ha kibontunk egy boldogabb igaz(i) Nővé válsz.

 A helyek száma korlátozott, érdemes minél hamarabb lefoglalni a helyed, hogy részt tudj venni!

 Early Bird jegyek! – Kedvezményesen 27.000 ft helyett  23.000 ft -ért vehetsz részt a műhelyen!

Gyere el és és éld át milyen boldog Nőnek lenni!

{source}
<div id=”mmform148411″ class=”mmform” style=”position:relative;padding-bottom:300px;height:0;overflow:hidden;max-width:465px;”></div>
<script type=”text/javascript”>
var uniqueId = 1484111525203717,listId = 80868,formId = 148411,iwidth=465,mmDomain=’salesautopilot.s3.amazonaws.com’,secondMMDomain=’t.katadula.hu’,spancont=false,secure=(‘https:’ == document.location.protocol)?true:false;
</script>
<script type=”text/javascript” src=”https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/scripts/mm-embed-iframe-1.14.min.js”></script>
{/source}

Olykor érezheted úgy, hogy egy sötét erdőben jársz, ahol félelmekkel átitatva, biztonságra vágyva keresed a kiutat. Nem vagyunk tökéletesek, de lehetünk „Elég jók” és ez éppen elég a boldogsághoz. Mindent megkaptunk ahhoz, hogy a fájdalmas megéléseket bölcsességgé alakítsuk. Tarts velünk és tapasztald meg, hogyan legyél magabiztos, vonzó Nő – mindennap!

Mit kapsz ezen a hétvégén?

Elégedetten nézel a testedre – Mozgásos, zenés gyakorlatokat végzünk, amik segítenek lebontani a testeddel kapcsolatos rossz érzéseket-gátlásokat. Megtapasztalod milyen érzés elégedetten-elfogadóan létezni a saját testedben, szebbnek látni azt.

Félelmek nélkül élsz – Hatásos gyakorlatokat csinálunk, amivel megszabadulsz a félelmeidtől. Ahelyett, hogy elbújnál előle, képes leszel szembe nézni, majd megszelídíteni a lesből rád támadó félelmeidet. Ha tudod, hogyan kezeld, már nem félsz többé. Ezzel a gyakorlattal egyben a biztonságérzeted is növekszik. Olyan technikát kapsz, amit a későbbiekben is alkalmazhatsz, a félelmeid legyőzéséhez

Élvezed a jelent is!-  Gyakorlatokkal megtapasztaljuk milyen érzés félelmek nélkül megélni egy eseményt és a pillanatot – abban lenni ami éppen történik. A pillanat varázsában élni.

Szeretve érzed magad – Szeretnéd magad szeretve érezni és szeretet adni anélkül, hogy félnél. Rálátsz arra, mit csinálsz rosszul. Megtapasztaljuk, hogyan fejezzük ki a szeretetünket jól és hogyan fogadjuk be a szeretetet és a gondoskodást!

Az emlékezés játékával kibontjuk mi a te személyes erőd, képességeid. Ezeket jobban megismerjük, alkalmazzuk, így az eddigi fájdalmas megéléseid és tapasztalataid emlékének terhe helyett újra örömmel tekinthetsz előre.

Magabiztossá válsz! – A boldog női léted elengedhetetlen eleme a megfelelő önbecsülés. Hidd el, rengeteg nőnek van ezzel problémája, nem vagy egyedül.
Felfedjük miért nem vagy magabiztos. Hatékony gyakorlatok által megkapod, hogyan tehetsz szert elég önbizalomra a legkülönfélébb helyzetekben.

Boldogabb, vonzóbb Nő leszel!– Megkapod azokat a módszereket, amikkel a hétköznapokban is boldog Nőnek érzed magad testben- lélekben.  Férfiak személyes elmondása alapján megvitatjuk, milyennek is látják ők a Nő-t.
Megszabadulsz a társadalom, a környezeted és saját magad állította elvárások nyomása alól és megtanulod működtetni a benned levő női minőséget.

Női „erő” a sikeredhez – Megtapasztaljuk, hogyan élhetsz állandó „harcok” és konfrontáció nélkül. Mindezt úgy, hogy nem kell meghúznod magadat, vagy lenyelni a problémákat. Élhetsz szelíden, kedvesen, igazi Nőként, aki ugyanakkor határozottan és eredményesen fejezi ki magát. Szituációs gyakorlatokat végzünk, amikkel megtanulod működtetni a hatékony női kommunikációt.

Elégedett leszel az emberi kapcsolataiddal! –Együtt átvesszük hogyan élhetsz teljes életet egyedül – magánytól való szenvedés nélkül; hogyan találhat rád a számodra ideális társ (nem bevonzzuk! Megnézzük, hogyan legyél az a Nő, aki mellé ő szívesen érkezik meg a megfelelő társ) ; ha párkapcsolatban élsz, hogyan lehet a kapcsolatotok inspiráló, kellemes, emelkedett és tartalmas viszony mindkettőtök számára. Ha már vannak gyermekeid megoldást kaphatsz arra, hogyan gondozd – neveld őket a szereteteddel anélkül, hogy önmagadat feláldoznád az anyaság oltárán.

Lesz időd arra, amit szeretnél!
Megtaláljuk a saját, működőképes időbeosztást amivel egyensúlyban tudod tartani a munkát, családi életet, egyéb teendőket és a kikapcsolódást. Gyakorlatokkal sajátítjuk el, hogyan szánj a számodra is fontos, kellemes vagy örömteli dolgokra időt.

Képes leszel felülemelkedni a kihívásokon!
  Felismered miért voltak, vannak a fájdalmas helyzetek, mik azok a hibák amiket újra és újra elkövetsz. Ezek felismerése, majd gyakorlatokkal történő közös megoldása segít, hogy elkerüld a hatalmas külső kríziseket.

Megtanuljuk, hogyan tudod segítőiddé tenni a rendszeresen visszatérő ciklusokat és a természetben rejlő ajándékokat. Előhozzuk azt a tudást, ahogyan őseink éltek egységben a természettel. Úgy, hogy az a mai modern korban is használható és élvezhető legyen. (hold ciklus ; ösztönös működések, évszakok váltakozása, stb. )

A két nap lezárásaként kijutsz a téged körülvevő problémákból.
Ajándékkal készülök neked, amit ha kezedbe veszel, mindig emlékeztet arra hová tartasz, hogyan élhetsz boldogan.

Mindannyiunknak kicsit más az útja, amin jár. Mások az álmaink, félelmeink, képességeink, tulajdonságaink és különbözőek az élethelyzeteink. Mindegyik út és élet egyedi, ami tapasztalásaink, élményeink, tanulságaink által válik különlegessé… Olykor érezheted úgy, hogy egy sötét erdőben jársz, ahol félelmekkel átitatva, biztonságra vágyva keresed a kiutat. Nem vagyunk tökéletesek, de lehetünk „Elég jók” és ez éppen elég a boldogsághoz. Mindent megkaptunk ahhoz, hogy a fájdalmas megéléseket bölcsességgé alakítsuk.

Gyere el és tapasztald meg, hogyan élhetsz Nőként elégedettebb életet!

Szeretettel Várlak!
2019.03.09.-10.


Helyszín: VanEgyHely – 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11 / Fsz. 1. (11-es kapukód)

www.vanegyhely.hu

 

Én is estem el néhányszor, ami nagyon fájt és padlóra küldött. Voltam megrekedve, kétségbeesve, félelemben, egyedül, segítség nélkül. Éltem meg veszteségeket, kríziseket az életben, amikbe akkor belehaltam, összetörtem. Teljesen reménytelennek tűnő helyzetekből álltam fel újra és újra. Mikor biztosnak hittem a talajt, teljesen felfordult minden körülöttem. Egészen addig míg meg nem értettem mi a megoldás. A szenvedés csak addig szükséges, míg rá nem jövünk, hogy igazából szükségtelen! Több évnyi nőkkel folytatott terápiás munkám és a Férfiakkal folytatott beszélgetések által jutottam oda, hogy vezesselek az utadon. Nem vagy egyedül!

A képzés díján kívül egyéb költség nem merül fel. Ez tartalmazza a felhasznált anyagokat és az ajándék munkafüzetet.

3 hónap múlva van lehetőséged részt venni ugyanazzal a csoporttal egy közös beszélgetésen, hol tartasz az úton, milyen kérdések merültek fel közben.

 

( A képzés nem függ semmiféle vallási elkötelezettségtől , divatos ezoterikus kitalációktól, rendszerektől stb. )

 

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?