Értékes időt tölthettünk együtt Angelina Martinez mexikói bábával, abuelával (nagymamával). Csodálatos, erős és végtelenül jószívű gyógyító, akinek áldás a terében lenni, úgy a szakmai műhelyén, mint a szabadidőben.
„Minden ami történik, úgy tökéletes”.

Termékenységgel, és foganást segítő tradicionális eljárásokkal foglalkoztunk.
A kinyitással, megnyílással és ennek természetes segítésével, hogy megtörténhessen a fogantatás. Következő nap szülés körüli segítő technikákkal, az érzelmi támogatástól a konkrét, működő és bármilyen helyzetben használható segítő technikákig. Az utolsó napban a szülés utáni (postpartum) időszak támogató technikáit, szertartásait gyakoroltuk.
Nemcsak szülésről volt szó, azt érzem mindannyian lényegi megéléseket kaptunk ebben a pár napban és fontos tanításokat. Éppen kinek mire volt szüksége..
Erős, tanszformáló gyógyítások történtek. (Ezekről képeket, videókat itt nem közlök, mivel akik a gyógyitást kapták még ebben a folyamatban vannak)
Érdekes megélés volt, hogy sokszor az általam rég alkalmazott
dolgok is megerősítést nyertek vagy kiegészültek esszenciális elemekkel.
Angelina a lényével tanított a Szeretetről, valódi támogatásról. Olyan minőségét hozott be, amiből úgy érzem itthon hiányban vagyunk.
Kevés a valódi tanító nagymamánk, így hálás szívvel gondolok azokra akik vannak.
A kapott tudást és minőséget még integrálom, ezért nehezebb még szavakba öntenem.
A képzésen kívül nagyon sokat adtak nekem a vele közös reggelik, kirándulások 😊
Köszönet a tolmácsolásért és jelenétért Mihályfi Márta dúlatársamnak, aki anno élt együtt Angelinával Mexikóban és Cloé Ferrerànak a fordításért.
Néhány nap után már spanyol-magyar-angol lett a gondolkodásom is.
Köszönet a LÉK egyesületnek a gyors szervezésért, hogy ez a szakmai műhely most létrejöhetett.
és Köszönet Hajdú Helga dúlatársamnak, aki végtelenül sokat segített nekem a különböző háttérmunkákban, logisztikában és abban, hogy akiket kísértünk egyenek, igyanak, pihenjenek, stb. Vagyis dúláskodtunk 🌺

és hála az autómnak, hogy kibírta a sokszáz kilométert, amit beletekertem a napokban és kombi létére a sokszoros terepedzést rakománnyal 😆