Köszönöm, hogy ekkora érdeklődés volt a Méhvirág nyíltnapján és velünk töltöttétek a programokat tegnap!
Öröm volt számomra, hogy őszintén mertetek kérdezni és mesélni.
Hangfürdővel, közös teával indult a nap.
Ismerkedtünk a mosható pelenkákkal, a vajúdás alatti fájdalomkezeléssel, párhuzamosan volt szó a hegkezelésről – a hordozással kapcsolatban pedig lehetőség volt egyénileg tanácsot kérni, próbálgatni. Délután közös beszélgetés és előadás volt az otthonszülésről és annak lehetőségeiről, zárásként pedig Méhgyógyító szertartáson vehettek részt a jelenlévők.

Ismét bizonyosságot nyert, hogy a leendő szülők – kismamák, kispapák nyitottak az információkra és készek arra, hogy a családdá válásban megtalálják a számukra legoptimálisabb megoldást.
Valójában az egész helyszín és a programok megadtak egy olyan hangulatot, környezetet, odafigyelést a résztvevőknek– aminek hatására felsejlik, bizony meg lehet élni teljesen másképpen a gyermekvárást és a szülést, mint eddig gondolták.
A folyamatos támogatás, tényszerű információk segítséget nyújtanak abban, hogy kevesebb félelemmel , magabiztosan és örömmel éljétek meg a szülést és családdá válást.
Ígértem doksikat, hamarosan közzéteszem… 
További programokról lehetőségekről a Méhvirág Facebook oldalán tájékozódhattok:
Ha személyreszabott támogatást szeretnél a várandósság, szülés és gyermekágy idején, írj privát üzenetet nekem az oldalon keresztül vagy emailt az info@katadula.hu címre.
Az online szülésfelkészítő csomagot pedig itt éred el: