8 éve kísérek és támogatok a születés kapujában, szent tér-időben. Kismamákat, leendő apákat készítek fel a szülésre és a gyermekágyas időszakra és alkalmanként születésnél is jelen vagyok. Nőket segítek a várandósság idején, szülés közben, az anyaság örömteli és olykor göröngyös útján. Szülésnél, születésnél jelen lenni megtisztelő kiváltság, örömteli szolgálat. Egy sebezhető, érzékeny periódusban életmentő lehet a biztos támogatás, odafigyelés, szeretet, a minket körülvevő tér áthangolása. Nőként a szülés életünk második fontos mérföldköve, ezért nagyon fontos hogyan éljük meg.
3 gyermek édesanyja vagyok, akiket szintén igyekszem abban támogatni, hogy kibontakoztassák önmagukat.
Támogatásom adom azoknak, akik a mindennapok forgatagában, a saját életüket szeretnék elégedettebben megélni.
Az energiakezelés, energiával gyógyítás is régóta az életem része. Most jött el az ideje, hogy nagyobb teret adjak neki.
Az energiaküldés áthangolás – az átváltoztatás varázslata.
Célom, hogy minél több feszültségektől, görcsöktől mentes, elégedett, szabad ember legyen a Földön. Mindannyiunkban ugyanaz az isteni Fény ragyog!
Erre rárakódtak a fájdalmas emlékek, negatív élmények, keserű tapasztalások, téves hitrendszerek. A személyre szabott energiaküldések eltávolítják az akadályokat, blokkokat, negatív energiákat, visszahúzó hatásokat.
Az energiakezelések hatására átrendeződnek az élethelyzetek, beindíthatóak a pozitív változások az adott területen. Megteremtődnek a pozitív változások és elindulnak a megvalósulás útján.
Hálával tapasztalom, hogy az örömteli változások, hogyan gyökereznek bele létezésünk minden síkjába.
Évek óta keresnek meg emberek/fordulnak hozzám a legkülönbözőbb megoldandó helyzetekkel, problémákkal. (betegségek, beakadt élethelyzetek, gyász, stb.)

Ismét több időt szentelek a gyógyító minőségeknek, így személyre szabott energiakezeléseket, energiaküldéseket is végzek. (távban is).
/ugye tudjuk, hogy nem a „gyógyító” gyógyít, ő csak közvetítő/

A természettel egységben élem a mindennapjaimat, szeretek kint lenni a szabadban.
Szoros kapcsolatot ápolok az állatokkal és a természet erőivel. Fontos számomra a környezetvédelem, a saját szintemen igyekszem mindent megtenni. Hiszem, hogy helyreállítható az egyensúly. Ehhez pedig szintén még több az életfeladatát végző, elégedett, lelkes emberre van szükség 😉
Bizonyos szempontból csodálatos korban élünk. Felemelkedett mesterek, segítő lények, angyalok tömege van jelen, hogy segítsenek magasabb szintre emelni jelen valóságunk!

Kivételes ajándék emberi testbe születni.
Gyógyulni, hinni, bízni, szeretni, tenni … a legjobb pillanat Itt és Most van!

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?